Adatkezelési tájékoztató

Ez a weboldal is sütiket használ!

Honlapunk a felhasználói élmény fokozására cookie-t használ. Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához valamint a weboldal forgalmunk elemzéséhez. A sütik weboldalunk használhatóságát segítik azáltal, hogy engedélyeznek olyan alapvető funkciókat, mint az oldalon való navigáció és a weboldal biztonságos területeihez való hozzáférés. A weboldal ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

A eszakszaervezet.hu számára kiemelten fontos a felhasználók adatainak biztonsága és személyes adataik védelme, ezek bizalmas kezelése, ezért követünk minden nemzeti és európai vonatkozó törvényes szabályozást.

Az alábbiakban néhány olyan fontos aspektusra világítunk rá, hogy weboldalunk használatakor milyen információt és személyes adatokat gyűjtünk, és hogyan kezeljük azokat, beleértve hogy mit gyűjtünk, hogyan használjuk fel, és kivel osztjuk meg.

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: www.eszakszaervezet.hu

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Az eszakszaervezet.hu tagszervezési, tájékoztatási tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, egyedi információk szolgáltatása céljából, az eSZAKSZERVEZET sikeres működése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

A regisztrált felhasználók e-mail címét saját a weboldallal összefüggő marketing és reklámozási célokra használja fel az oldal, így például a hírlevél kiküldésére, amelyről a felhasználónak lehetősége van leiratkozni.

A eszakszaervezet.hu minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak személyes adatait.

Hozzájárulás az adatkezeléshez

A felhasználó a regisztráció során hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

A kezelt adatok köre: Név, Elérhetőség (telefon, email stb.). Az adatgyűjtés célja: hírlevél, tájékoztatók kiküldése. Harmadik félnek semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki. Ezekről a szolgáltatásokról bármikor leiratkozhatsz, azonnal eltávolítunk a listáról és a jövőben nem kapsz emaileket. Ezt úgy teheted meg, hogy a hírleveink, tájékoztatóink (értesítéseink stb.) alján található „Leiratkozás” linkre kattintasz, vagy írsz ügyfélszolgálatunknak: info@eszakszervezet.hu

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

A Google Analytics által szolgáltatott adatokat kizárólag saját célra használjuk fel.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Nem adjuk tovább az általunk begyűjtött Adatokat harmadik félnek. Különösen nem adjuk el, nem adjuk bérbe és nem cseréljük ki Adataidat, kivéve, ha ezt a törvény megköveteli, illetve az alább kifejtett esetekben. Amennyiben alvállalkozóink vagy ügynökeink nyújtják az általad igényelt szolgáltatást, partnereinknek is bizalmasan kell kezelniük Adataidat a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően. Ezen kívül a jelen Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatot és minden releváns jogi rendelkezést is be kell tartaniuk.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

A honlapon regisztrált felhasználók személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Az adatokat a felhasználó hozzájárulásának visszavonásáig őrizzük.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált felhasználók kérhetik a személyes adatok export fájlban történő megküldését, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által a regisztrációs adatokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

A eszakszaervezet.hu weboldal használatával kapcsolatos személyes adatokat, valamint minden egyéb információt az oldal tulajdonosa, mint üzemeltető a számítógépén tárolja. Az üzemeltető a 45/2001/EK rendeletben előírtak szerint biztosítja az adatok védelmét és a bizalmas adatkezelést.

Hogyan ellenőrizheti, módosíthatja vagy törölheti az adatait?

Amennyiben szeretne hozzáférni a folyamat során összegyűjtött személyes adataihoz, szeretné azokat módosítani, javítani vagy törölni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és fejtse ki pontosan kérését.

Kapcsolati adatok

Amennyiben szeretné ellenőrizni, hogy a weboldal mely Önnel kapcsolatos adatokat tárolja, vagy szeretné az adatokat módosítani, javítani vagy törölni, illetve ha kérdése van a weboldal használatával összefüggésében feldolgozott adatokkal vagy a jogaival kapcsolatban, kérjük, keressen meg minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

SOFTPRO Kft.

1024 Budapest, Fillér utca 2.

adószám: 10942105-2-41

E-mail: info@eszakszervezet.hu

Jogorvoslat

Vita esetén panaszával kérjük, forduljon az európai adatvédelmi biztoshoz.

Érvényben lévő eljárások adatkezelési sérelmek esetén

Amennyiben Ön szerint az weboldal megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha a weboldal nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat.

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

Nem kapunk a weboldal látogatóira vagy vásárlóinkra vonatkozó adatokat harmadik féltől.

Adatkezelési tájékoztató módosítása

A weboldal fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót.